Retail lejemål med bred eksponering og godkendelse til pladskrævende vare Lejemål beliggende Gladsaxevej 341, 2860 Søborg


Mulighed for op til: 5000 m2 retail

(samt 2.466 m2 parkeringskælder / 867 m2 lager)

Leder du efter en retail lokation med højt til loftet og stor eksponering, så er den tidligere Idemøbler i Gladsaxe det helt rigtige valg.

Gladsaxe Business Center er beliggende centralt i Gladsaxe. En kommune der i de kommende år vil fokusere på området omkring Gladsaxevej.

Området skal ved Letbanens åbning fremstå som en grøn boulevard hvor der dagligt vil passere 12.000 personer forbi ejendommen.

Download prospekt og læs mere

Jeanette Andresen

Gladsaxe Business Center er interessant pga. sin centrale placering kun få hundrede meter fra Letbane stop og bus knudepunkt. I vil også blive glade for den 2.466 m2 store parkeringskælder.

Et hav af indretningsmuligheder

Uanset om du lejer hele eller dele af ejendommen, får du store lyse lokaler og et hav af indretningsmuligheder. Ejendommen har tidligere fremstået som et samlet møbelvarehus. Vi kan med lethed forestille os at ejendommen i fremtiden skal bruges til biludstilling, kontormøbler eller festlokaler.

Kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere vil blive budt velkommen af det store åbne indgangsparti i 2 etager. Her har du mulighed for at skabe en ekstraordinær og mindeværdig oplevelse for dine kunder.

Ejendommen byder på både person og vare elevatorer.

Bliv set af mulige kunder hver dag

Hver dag strømmer 12.000 personer til og fra området omkring ejendommen. Den store flotte glasfacade ud mod Gladsaxevej er en oplagt mulighed for bred eksponering af jeres virksomhed. Facaden kan periodevis bruges til større bannere der fanger opmærksomheden fra de mange trafikanter der bevæger sig rundt i området omkring jeres kommende lejemål.

Udover de daglige pendlere i området, tiltrækker det rige foreningsliv også mange trafikanter uden for normal arbejdstid. Dette er alt sammen en bonus for dig og din virksomhed.

Let tilgængelighed fra hele Syd- Vest- og Nordsjælland

Med den centrale beliggenhed få hundrede meter fra et letbanen stop og kun 50 meter fra et bus knudepunkt, er der ikke mangel på offentlig transport i nærheden af GBC. Linjerne 48, 62, 166 200S, 250S og 300S bringer dine kunder hurtigt til og fra butikken.

Busserne kører dine kunder fra Vallensbæk, Nordhavnen, Avedøre Holme, Bella Centret eller Ishøj uden skifte til jeres nye butik. Når letbanen kommer til Ringbyen i 2023 vil dine kunder få endnu bedre mulighed for at komme til butikken, stoppestedet kommer til at være kun få hundred meter fra GBC.

Kunder der kommer til butikken i bil vil opleve en let og flydende trafik ind i / ud af området. Gladsaxe Kommune gør i disse år mange initiativer for at skabe en endnu mere flydende trafiksituation i Ringbyen, bl.a. skal de store boulevarden igennem området renoveres.

Hvor skal vores kunder parkere?

Det er tit et spørgsmål vi bliver stillet når vi fremviser retail ejendomme i denne størrelse. Det er der dog tænkt på i netop Gladsaxe Business Center. Under bygningen er der nemlig 2.466 m2 parkeringskælder som kan lejes med til en yderst fordelagtig pris.

Endvidere forefindes 867 m2 lager i direkte forbindelse med P-kælderen. Både P-kælder og lager er let tilgængeligt med tunge køretøjer, da ejendommen er opført på niveauleret grund.

Forslag til mulige lejemål

  • • Butik fra ca. 2.360 m2 op til 5000 m2
  • • P-kælder op til 2.466 m2
  • • Lager op til 867m2


Pris på leje

kr. 995

Butiksareal / m2

kr. 355

Lagerareal / m2

kr. 150

Estimeret Driftomkostninger / m2

kr. 6.141.559

Samlet 1. års leje for hele ejendommenGladsaxe Business Center

Ledigt butik / lager
Gladsaxe vej 341
2860 Søborg
Danmark

Kontakt

Jeanette Andresen for fremvisning
Tlf: +45 2622 5111
E-mail: ae@andresen-erhverv.dk